Заглавие: НОВИ ЛОКАЦИИ В ПЕТИЯ СЕЗОН НА „ЖИВИТЕ МЪРТВИ“ Съб Окт 11, 2014 1:32 pm
Премиерата на петия сезон на „Живите мъртви“ наближава и този път героите ще се борят с пост-апокалиптичния свят и в градски среди. В първия сезон видяхме центъра на Атланта, но от тогава пейзажът бе предимно крайградски. Всичко това е на път да се промени в новия сезон! „Вълнувам се за различните локации. Забавно е да пътуваш. Така усещам пътешествието им (на героите) и наистина оценявам спирките по пътя, защото пътуването е много трудно. Има толкова много нови елементи и заплахи, защото те знаят, че се завръщат в територии, от които досега са бягали. Много ми харесват новите локации“, споделя Мелиса МакБрайд, която играе ролята на Керъл. Снимките на различни локации, обаче, се оказват доста сложни, тъй като наоколо има много нетърпеливи фенове, които усилено се опитват да видят и снимат любимите си герои. „Не харесвам спойлери, но е смешно как хората ми изпращат снимки в Twitter със спойлери и са горди и щастливи, че са разбрали нещо, а аз си казвам, „О не, не искам да виждам това!“. Написала съм си #nospoiler на профила,“ отбелязва МакБрайд. В крайна сметка, актрисата се забавлява и радва от факта, че феновете са толкова замесени, заинтересовани и верни. „Със сигурност е много по-различно от това да снимаме в затвора. В затвора беше много удобно, но е хубаво да сме на откритото, защото дори заплахата, че някой може да ни види може да определи деня ни,“ добавя тя. „Живите мъртви“ стартира на 13 октомври и ще продължи с нова серия всеки понеделник от 23:50 часа само по FOX! [You must be registered and logged in to see this link.]