Тинейджър върколак е американски сериал, който се излъчва по MTV. Първият епизод е излъчен на 5 юни 2011 г. след филмовите награди на BBC и BTV Action. Вторият сезон започва на 3 юни 2012 г., отново след филмовите награди на MTV. На 12 юли 2012 г., бе съобщено, че сериалът ще бъде подновен с трети сезон от 24 епизода.
Сериалът проследява животът на Скот МакКол (Тайлър Поузи), млад гимназиален ученик и аутсайдър, играч на лакрос за гимназията „Бийкън Хилс”. Животът му се преобръща, след като е ухапан от върколак и той самият, става такъв. Скот се опитва да води нормален живот, пазейки в тайна факта, че е върколак от всички, освен своя най-добър приятел "Стайлс" Стилински (Дилън О'Брайън), който му помага по време на промените на тялото и живота му, приятелката му, Алисън, дъщеря на група ловци на върколаци, и от другия мистериозен върколак - Дерек Хейл (Тайлър Хеклин). С тях той успява да балансира новата си същност с опасностите, които ще изпълнят живота му.
Тайлър Поузи като Скот МакКол, главен герой на сериала, върколак. Кристал Рийд като Алисън Арджънт, ловец на върколаци, бивша приятелка на Скот. Дилън О'Брайън като "Стайълс" Сталински, най-добрият приятел на Скот. Тайлър Хеклин като Дерек Хейл, върколак, бивш ментор на Скот. Холанд Родън като Лидия Мартин, приятелка на Алисън, бореща се със свръхестествени проблеми. Колтън Хайнс като Джаксън Уитмор, съ-капитан на отбора по лакрос, също има подобни свръхестествени проблеми.
Magii
Заглавие: Re: Teen Wolf - Тийн Вълк Чет Сеп 12, 2013 8:19 am
На мен ми харесва. Стайлс ме кефи много
nightmare991 Нов потребител
Брой мнения : 13 Дата на раждане : 23.09.1998 Възраст : 26 Местожителство : Sofia Дата на регистрация : 14.10.2013
Заглавие: Re: Teen Wolf - Тийн Вълк Пон Окт 14, 2013 6:28 pm